I anden halvdel af 1944 blev den første Volvo produceret og sat til salg i anden halvdel af 1944. Volvoen blev kaldt Volvo PV 444, og Volvo PV selv kom i mange modeller som Volvo PV 444, Volvo PV 544, Volvo PV Duett 445, Volvo PV Duett 210 og Volvo PV Duett 210. Vores Volvo PV reservedele er fremstillet med de samme kvalitetskrav som Volvo havde originalt og opfylder alle kvalitetskrav. Volvo PV er en Volvo med et buet afrundet tag og bløde detaljer med afrundede forlygter. Volvo PV Duett-modellen kom engang i begyndelsen af halvtredserne og er en rummelig personbil med en lidt længere karakter og lige tag. Volvo Duett-formen blev designet af Erik Skoog og er en palæbil. Bilen var tænkt som både en stor fritidsbil og en bil til professionelle.

I løbet af årene har Volvo PV/Duett ændret form fra at have en delt forrude til en hel forrude. Denne model var meget populær hos landmænd og større virksomheder, som satte deres egen karakteristiske farve på karrosseriet.

Classic Volvo Restoration tilbyder både Volvo PV Parts og Volvo Duett Parts, hvor sortimentet omfatter alt fra karrosseridele til interiør. Noget, der er vigtigt, når du restaurerer din klassiske Volvo PV og Volvo Duett, er, at reservedelene skal være så originale som muligt. De dele vi tilbyder er fremstillet i unikt værktøj efter originaler eller i selve det originale værktøj. Vi tilbyder også dele til forakslen og bagakslen, f.eks. fra kendte mærker som Lesjöfors fjedre. Nogle dele fremstilles lokalt i Sverige for at opnå den bedst mulige kvalitet.

Når du arbejder på din klassiske Volvo PV og Volvo Duett, kan det være nyttigt at have bolte fra vores monteringssæt.  Noget, der også kan være godt at have, er dæksler til dine ekstra lygter, som vi har til en god pris. Vi har også i vores store udvalg varme- og friskluftsdetaljer til din Volvo PV og Volvo Duett.  Alt sammen for din komfort, og så du kan køre din Volvo PV og Volvo Duett på alle årstider.

CVR PVCVR PV